Tiimityötä yhdessä kisaillen

Kisailut tuottaa Erähepun Jani Ruusunen, eraheppu.fi.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

kanoottikisat.jpg
pihakisat.jpg

Pihakisat ja aktiviteetit

Pihakisat sopivat hyvin virkistys- ja kokouspäivän ohjelmatuokioksi. Kisailu tapahtuu pienryhmissä Helmirannan rasteilla, ohjaajien opastuksella. Tehtävät eivät ole niinkään fyysisesti vaativia, vaan kisojen tarkoituksena on ryhmien viihtyminen hauskojen tehtävien parissa.

Hinta: 10–20 hlö 30 € hlö (minimiveloitus 10 hlö)
Hinta:  yli 20 hlö 28 €/hlö
Kesto: 1,5–2h.


Helmirannan Erätaitokisat (Eräheppu)

Erätaitokisassa mittelemme taitoja perinteisissä selviytymistehtävissä. Kilpailu tapahtuu pareittain tai isommissa ryhmissä.Tehtävärasteja ovat mm. tulenteko, kalastus, kädentaito yms. Parhaille luvassa palkinto.

Hinta: 10–20 hlö: 40 €/hlö (minimiveloitus 10 hlöä)
Hinta: 20–30 hlö: 37 €/hlö
Ryhmäkoko: 10–30 hlö
Kesto: 2–3 h


Kanoottikisailu (Eräheppu)

Tämä leikkimielinen kisailu tuo uutta piristystä kokoontumiseen. Asiantuntevan oppaan avulla tutustut turvallisesti ja hauskasti tähän harrastukseen. Kaikki pääsevät melomaan vähintään kaksi lähtöä – parhaat melojat jopa kuusi lähtöä.
Hinta: 560 €/ryhmä
Hintaan sisältyy 4 kpl kahden hengen kanootteja, melat, pelastusliivit, kypärät, radan teko, ohjaaja/tuomari.
Ryhmäkoko: 8–40 hlö
Kesto: n. 3 h


Värikuulasota (Eräheppu)

Värikuulasota, ”paintball” tai ”splättis”, on kaikille pienestä jännityksestä nauttiville sopiva laji, jossa pärjäämisen esteenä ei ole ikä tai sukupuoli. Pelin idea on osua värikuulilla vastapuolen pelaajiin, jolloin he joutuvat pelistä pois. Pelissä käytetään myös lippuja, jota pelaajat pyrkivät sieppaamaan vastustajalta ja samalla suojaamaan omaansa. Paintball eroaa muista lajeista siten, että harvoin pääsee "ampumaan" kavereitaan tai pomoaan. Juuri tämä vastustajan vaaniminen ja kuviteltu vaaran tunne kohteen ampuessa takaisin herättää ihmisten mielikuvituksen ja antaa kroppaan sellaisen adrenaliiniruiskeen, että kaikki pelin ulkopuolinen unohtuu ja pelaaja keskittyy viemään itsensä ja joukkueensa voittoon. Paintball sopii hyvin firmojen tapahtumiin tai vaikka ystävän ikimuistoisiin polttareihin.

Hinta: 75 €/hlö (sisältää 200 värikuulaa / hlö – lisäkuulat 4 €/100 kuulaa)
Hintaan sisältyy haalarit, maskit, aseet, tuomari/ohjaaja.
Ryhmäkoko: 5–40 hlö
Kesto: 2–3 h


Helmirannan Tiimikisailu (Eräheppu)

Lajeina tässä kisassa ovat suomalaiset perinnelajit, kuten ampumahiihto, jousiammunta, frisbeegolf, saappaanheitto, tietovisa yms.
Tiimikisailuun on myös mahdollista yhdistää esim. melontaa, korikiipeilyä, sumopaini tai vaikka kirkkovenesoutua.
Kisailu käydään n. 5 henkilön sekajoukkueissa. Lajeihin tutustumisen jälkeen pidetään leikkimieliset kilpailut. Voittajajoukkueelle on luvassa palkinto.

Hinnat:
10–20 hlö: 40 €/hlö (min 400 €)
20–40 hlö: 38 €/hlö
> 40 hlö: 35 €/hlö
Hintaan sisältyy kaikki tarvittava vetäjineen.
Ryhmäkoko: 10–100 hlö
Kesto: 2–4 h


Helmirannan Ammuntakisat (Eräheppu)

Tässä leikkimielisessä kisailussa selviää, kenellä on vakain käsi ja sihti kohdillaan! Aseina vastakaarijousi, ilmakivääri ja hernepyssy.
Paras palkitaan!

Hinta: 32 €/hlö (min 160 €)
Hintaan sisältyy varusteet ja opastus.
Suositeltu ryhmäkoko: 5–20 hlö
Kesto: 1–2 h


Geokätköilyä Helmirannassa (Eräheppu)

Geokätköily on loistava aktiviteetti, vaikka yrityksen virkistyspäiville tai kokouksen lomaan. Käymme ensin teoriassa läpi mitä geokätköily on, jonka jälkeen siirrymme maastoon. Helmirannan lähettyviltä löytyy kuusi kätköä, jotka käymme etsimässä. Kokeneemmat voivat omatoimisesti hakea kätköjä myös kauempaa. Varusteiksi tarvitaan säänmukainen ulkoiluvaatetus ja älypuhelin, johon ladattuna ”Geogaching” sovellus.

Hinnat:  
5–20 hlö: 35 €/hlö (minimiveloitus 5 hlö)
20–30 hlö: 31 €/hlö
Kesto: 2–3 h