Tyky-luennot ja ryhmätyöt

Kouluttajina toimivat Mindfulness-ohjaaja & Mindfulness Työssä -ohjaaja Hanna-Maria Lehtonen / Luonnonmieli, luonnonmieli.com sekä Hike ‘n Joy:n Mari Stark, hikenjoy.fi. Luennot toteutetaan sisätiloissa.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

mindfulness.jpg

Stressinhallintaa tietoisella läsnäololla -luento/koulutus (luonnonmieli)

Levollisuutta, keskittymiskykyä ja hyvinvointia työhön

Oivalluttava luento johdattaa tiiviin tietopaketin ja harjoitusten kautta tietoisen hyväksyvän läsnäolon äärelle ja stressin fysiologiaan, antaen eväitä oman stressin tunnistamiseen ja vähentämiseen, palautumiseen, oman mielen johtamiseen, itsen äärelle pysähtymiseen sekä tietoiseen tapaan tehdä työtä ja keskittyä olennaiseen. Luento antaa konkreettisia työkaluja stressinhallintaan ja läsnäolon tavoittamiseen omassa työssä ja arjessa.

Mindfulness eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo on tutkitusti tehokas menetelmä stressin lievittämiseksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Sen harjoittamisen on todettu mm. parantavan keskittymiskykyä, muistia ja luovuutta, vähentävän stressiin reagoimista ja nopeuttavan stressistä palautumista sekä kehittävän tunneälyä, itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä.

Hinta 2h: 8–20 hlö: 750 €
                 20–40 hlö: 1000 €
                 40–60 hlö: 1200 €  
                 Yli 60 hlö: 1400 €

Hinta 3h:  8–20 hlö: 1000 €
                  20–40 hlö: 1250 €
Ryhmäkoko: 8–70 hlö, 3 tunnin pituisena 8–40 hlö
Kesto: 2 h, toteutettavissa myös koulutusmuotoisena työskentelyosion kera, jolloin kesto 3 tuntia

Mindfulness-harjoitustunti – täydesti tässä hetkessä (luonnonmieli)

Mindfulness-tunti antaa työkaluja oman hyvinvoinnin vahvistamiseen ja stressinhallintaan, ja toimii hyvänä palautumis- ja hengähdyshetkenä niin kokouspäivän kylkeen kuin työhyvinvointipäivän ohjelmaksikin. Tunnilla tehdään läsnäoloharjoituksia esim. kehoa, ajatuksia ja aisteja havainnoiden, ja kuullaan tietoisen hyväksyvän läsnäolon menetelmästä, sen hyödyistä ja hyödyntämisestä omassa arjessa. Opitaan pysähtymään paremmin itsen äärelle tähän hetkeen ja parantamaan keskittymiskykyä.

Hinta: 200 € (sis. 10 hlö), lisähenkilöt 12 €/hlö
Ryhmäkoko: 5–40 hlöä
Kesto: 1 h

Stressinhallintataitoja ja levollisuutta työhön -ohjelmapaketti (Luonnonmieli)

Ohjelma sisältää stressinhallintaluennon (ks. tiedot yllä) ja mindfulness-tunnin / luontoläsnäolotunnin. Stressinhallintaluennon jälkeen syvennämme oppimaamme käytännössä tehden erilaisia läsnäoloharjoituksia ja pysähtyen itsemme äärelle. Mindfulness-tunnin sijaan tunti voidaan toteuttaa myös luonnossa, läsnäolo- ja luontoyhteysharjoituksia tehden. Suuremmalla osanottajamäärällä mahdollisuus jakaa ryhmä myös kahtia niin, että osa osallistuu mindfulness-tunnille ja osa luontoläsnäoloharjoituksiin. Tuntien välissä voimme pitää lounastauon.

Hinta: Minimiveloitus 840 €.
10–20 hlö: 53 € / hlö.
21–30 hlö: 45 € / hlö
31–40 hlö: 39 € / hlö
41–50 hlö: 34 € / hlö
51–60 hlö: 32 € / hlö
Ryhmäkoko: 8–60 hlö
Kesto: 3 h (luento 2 h, mindfulness/luontoläsnäolo-tunti 1 h)

Inspiraatiopuhe: Läsnäoleva luontoliikunta - kehon ja mielen pikalaturi (hike ‘n joy)

Mitä tehdä, kun akku on tyhjä ja latauksen tarpeessa? Mitä ihmettä ovat fraktaalit ja fytonsidit, entä se kuudes aisti ja miten ne saavat hyvän olon aikaan? Inspiraatiopuhe läsnäolevasta luontoliikunnasta ja luonnon hyvinvointivaikutuksista.

Hinta: 390 €
Ryhmäkoko: max 100 hlö
Kesto: 1 h, toteutus sisä-/ulkotiloissa

Inspiraatiopuhe: Kiireetön askel on kevyempi askel (hike ‘n joy)

Mitä jos se työelämän poluilla kannettava rinkka ei painaisikaan niin paljon vaan askeltaisit töissä kevyemmin? Tule mukaan retkeilystä inspiraatiota hakevalle kiireenhallintaluennolle, kurkista kiireenkesyttäjien taloon, pysy poissa viimetipan vintiltä ja haasta itsesi tekemään muutoksia arkirutiineihin; edistät hyvinvointiasi johtamalla itseäsi.

Hinta: 545 €
Ryhmäkoko: max 100 hlö
Kesto: 1 h, toteutus sisä-/ulkotiloissa

Kiireenkesytystalkoot (hike ‘n joy)

Kutsu työpaikkasi talkoisiin ja selvitä, mitä se kaikkien puhuma kiire oikein on? Millainen sinun kiirehtijätyylisi on? Entä jos saisit Onnellisuuden pankin rahaa, niin mihin sitä sijoittaisit hyvinvointiosakepörssissä? Tiivis kahden tunnin koulutus, jossa tietoa ja harjoituksia kiireettömämpään huomiseen! Koulutus antaa jotain vietäväksi arkeen ja jotain työyhteisölle jatkojalostettavaksi!

Hinta: 695 € (minimiveloitus, sis. 10 hlö) + lisähenkilöt 48 €/hlö
Ryhmäkoko: max 100 hlö
Kesto: 2 h
Hinta sisältää koulutuksen ja inspiroivan Kiireenkesytys-materiaalin.

Kiireenkesytys - Reittisuunnitelma itsesi johtamiseen (hike ‘n joy)

On niin kiire soutaa, että ei ehdi moottoria ostaa! Kiire syntyy sosiaalisesti, mutta kiireen hallinta ja itsensä johtaminen työelämässä ovat nykyään henkilökohtaisia taitoja, joita jokaiselta odotetaan. Selvitä kiirehtijätyylisi, käy ostoksilla hyvinvointiosakepörssissä ja osallistu viisaiden neuvostoon. Tee reittisuunnitelma, jonka avulla ota ensimmäiset askeleet kiireen vähentämiseen ja johdat itseäsi. Tietoa, harjoituksia ja oivalluksia sekä yksilölle että työyhteisölle.

Hinta: 690 € (minimiveloitus, sis. 10 hlö) + lisähenkilöt 42 €/hlö
Ryhmäkoko: max 60 hlö
Kesto: 3,5 h