Tykyä luonnosta

Vetäjinä toimivat Mindfulness-ohjaaja & Mindfulness Työssä -ohjaaja Hanna-Maria Lehtonen / Luonnonmieli, luonnonmieli.com sekä Hike ‘n Joy:n Mari Stark, hikenjoy.fi.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

luontopolulla.jpg
tyky-luento.jpg

Työhyvinvointia luonnosta (hike’n joy)

Luonnonläheinen koulutus, jonka jälkeen katsot luontoa uusin silmin! Edistä hyvinvointiasi ja palautumista luonnon avulla - jaksat paremmin työssä ja vapaa-ajalla. Luonto ja luonnossa liikkuminen lisäävät tarkkaavaisuutta, tehokkuutta ja luovuutta sekä palauttavat tehokkaasti. Sopivassa suhteessa teoriaa ja pieniä käytännön harjoituksia sisältävä työhyvinvointikoulutus, joka innostaa hyödyntämään luontoa työelämässä ja omassa hyvinvoinnissa.

Hinta: 39 €/hlö (minimiveloitus 10 hlö)
Ryhmäkoko: ei rajoituksia
Kesto: 2 h

Rungon rentoutus ja latvan lataus (hike’n joy)

Leppoisa luontohyvinvointihetki, jonka aikana tutustut tarinallisten tietoiskujen avulla luonnosta saatavaan hyvinvointiin, unohdat pienten harjoitusten avulla kiireen ja lataudut luonnossa. Toteutettavissa joko rauhallisena retkenä lähimetsässä tai kaikille sopivina luontohyvinvointirasteina pihapiirissä tai sateen sattuessa sisätiloissa.

Hinta: 42 €/hlö (minimiveloitus 10 hlö)
Ryhmäkoko: max 60 hlö
Kesto: 1,5 h

1/2 päivää: Työhyvinvointia luonnosta & Leppoisat luontohyvinvointirastit (hike ‘n joy)

Innostava puoli päivää, jonka aikana tutustut luonnosta saatavaan työhyvinvointiin ensin luennolla ja lähdet sen jälkeen rentoutumaan lähiluontoon hauskojen luontorastien sekä kiireettömän yhdessäolon merkeissä. Luontohyvinvointirastit toteutettavissa myös pihapiirissä tai sateen sattuessa hieman muunneltuna sisätiloissa. Näe luonto uudesta näkökulmasta!

Hinta: 690 € (minimiveloitus, sis. 10 hlö) + lisähenkilöt 42 €/hlö
Ryhmäkoko: max 60 hlö
Kesto: 3,5 h

1/2 päivää: Kiireenkesytystalkoot & Leppoisat luontohyvinvointirastit (hike ‘n joy)

Pistä ensin pystyyn kiireenkesytystalkoot ja siirry sen jälkeen rentoutumaan luontoon. Pohdittuasi koulutuksessa ensin kiireen olemusta, omaa kiirehtijätyyliäsi ja tehtyäsi sijoituksia hyvinvointipörssissä on aika lopullisesti unohtaa kiire ja siirtyä lähiluontoon rentoutumaan kaikille sopivien luontohyvinvointirastien ja kiireettömän yhdessäolon merkeissä. Luontohyvinvointirastit toteutettavissa myös pihapiirissä ja sateen sattuessa hieman muunneltuna sisätiloissa. Kesytä kiire ja palaudu luonnossa!

Hinta: 840 € (minimiveloitus, sis. 10 hlö) + lisähenkilöt 49 €/hlö
Ryhmäkoko: max 60 hlö
Kesto: 3,5 h

Villiyrttiretki (Luonnonmieli)

Luonto on täynnä ravinteikkaita ja antioksidanttisia kasveja, joita voi käyttää ravintona ja rohtoina. Villiyrttiretkellä liikumme lähiluonnossa ja tutustumme luonnossa kasvaviin villiyrtteihin, niiden käyttöön ja terveysvaikutuksiin, oppien tunnistamaan ja hyödyntämään yleisimpiä villiyrttejämme. 

Hinta: 360 € (sis. 10 hlö). Lisähenkilöt 14 €/hlö
Ryhmäkoko: 8–40 hlö
Kesto: 2 h

Läsnäolotaitoja ja luontoyhteyttä (Luonnonmieli)

Avaamme aistimme sekä ympäröivän luonnon että sisäisten tuntemuksiemme havainnointiin luontoyhteys- ja läsnäoloharjoituksia luonnossa tehden. Osallistujat saavat työkaluja oman hyvinvoinnin vahvistamiseen, luontoyhteyden löytämiseen ja levollisempaan elämään. Tunti sisältää alustuksen tietoisesta läsnäolosta ja sen hyödyistä sekä luonnon hyvinvointivaikutuksista.

Hinta: 220 € (sis. 10 hlö). Lisähenkilöt 13 €/hlö
Ryhmäkoko: 5–40 hlö
Kesto: 1 h

Elinvoimaa luonnosta – ohjelmapaketti (Luonnonmieli)

Villiyrttejä, läsnäoloa ja luontoyhteyttä

Ohjelma sisältää villiyrttiretken, läsnäolo- ja luontoyhteysharjoituksia luonnossa sekä teeseremonian. Luonnon hyvinvointivaikutukset ovat merkittävät. Vietä päivä syventäen yhteyttäsi luontoon ja itseesi sekä oppien hyödyntämään lähiluontomme ravinteikkaita villiyrttejä. Villiyrttiretkellä liikumme lähiluonnossa ja tutustumme luonnossa kasvaviin villiyrtteihin, niiden käyttöön ja terveysvaikutuksiin. Lounaan jälkeen avaamme aistimme sekä ympäröivän luonnon että sisäisten tuntemuksiemme havainnointiin luontoyhteys- ja läsnäoloharjoituksia luonnossa tehden, päättäen lopuksi yhteiseen teeseremoniaan.

Hinta: 530 € (sis. 10 hlö) Lisähenkilöt 23,50 €/hlö
Ryhmäkoko: 5–40 hlö
Kesto: 3,5 h. (Villiyrttiretki 2h, harjoitteet ja teeseremonia 1,5 h)