Omatoimiset aktiviteetit 

Olemme valmistelleet loistavat puitteet myös omatoimisille aktiviteeteille Helmirannassa, joita voitte harrastaa ilman lisämaksua.

 

tikanheitto.png

FRISBEEGOLF:

3 maalia

MINISTADION:

  • Jalkapallo

  • Amerikkalainen jalkapallo

  • Sähly

  • Koripallo

TIKANHEITTO & MÖLKKY


Tiimityötä yhdessä kisaillen

Kisailut tuottaa Erähepun Jani Ruusunen, eraheppu.fi.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

kanoottikisat.jpg
pihakisat.jpg

Pihakisat ja aktiviteetit

Pihakisat sopivat hyvin virkistys- ja kokouspäivän ohjelmatuokioksi. Kisailu tapahtuu pienryhmissä Helmirannan rasteilla, ohjaajien opastuksella. Tehtävät eivät ole niinkään fyysisesti vaativia, vaan kisojen tarkoituksena on ryhmien viihtyminen hauskojen tehtävien parissa.

Hinta: 10–20 hlö 30 € hlö (minimiveloitus 10 hlö)
Hinta:  yli 20 hlö 28 €/hlö
Kesto: 1,5–2h.


Helmirannan Erätaitokisat (Eräheppu)

Erätaitokisassa mittelemme taitoja perinteisissä selviytymistehtävissä. Kilpailu tapahtuu pareittain tai isommissa ryhmissä.Tehtävärasteja ovat mm. tulenteko, kalastus, kädentaito yms. Parhaille luvassa palkinto.

Hinta: 10–20 hlö: 40 €/hlö (minimiveloitus 10 hlöä)
Hinta: 20–30 hlö: 37 €/hlö
Ryhmäkoko: 10–30 hlö
Kesto: 2–3 h


Kanoottikisailu (Eräheppu)

Tämä leikkimielinen kisailu tuo uutta piristystä kokoontumiseen. Asiantuntevan oppaan avulla tutustut turvallisesti ja hauskasti tähän harrastukseen. Kaikki pääsevät melomaan vähintään kaksi lähtöä – parhaat melojat jopa kuusi lähtöä.
Hinta: 560 €/ryhmä
Hintaan sisältyy 4 kpl kahden hengen kanootteja, melat, pelastusliivit, kypärät, radan teko, ohjaaja/tuomari.
Ryhmäkoko: 8–40 hlö
Kesto: n. 3 h


Värikuulasota (Eräheppu)

Värikuulasota, ”paintball” tai ”splättis”, on kaikille pienestä jännityksestä nauttiville sopiva laji, jossa pärjäämisen esteenä ei ole ikä tai sukupuoli. Pelin idea on osua värikuulilla vastapuolen pelaajiin, jolloin he joutuvat pelistä pois. Pelissä käytetään myös lippuja, jota pelaajat pyrkivät sieppaamaan vastustajalta ja samalla suojaamaan omaansa. Paintball eroaa muista lajeista siten, että harvoin pääsee "ampumaan" kavereitaan tai pomoaan. Juuri tämä vastustajan vaaniminen ja kuviteltu vaaran tunne kohteen ampuessa takaisin herättää ihmisten mielikuvituksen ja antaa kroppaan sellaisen adrenaliiniruiskeen, että kaikki pelin ulkopuolinen unohtuu ja pelaaja keskittyy viemään itsensä ja joukkueensa voittoon. Paintball sopii hyvin firmojen tapahtumiin tai vaikka ystävän ikimuistoisiin polttareihin.

Hinta: 75 €/hlö (sisältää 200 värikuulaa / hlö – lisäkuulat 4 €/100 kuulaa)
Hintaan sisältyy haalarit, maskit, aseet, tuomari/ohjaaja.
Ryhmäkoko: 5–40 hlö
Kesto: 2–3 h


Helmirannan Tiimikisailu (Eräheppu)

Lajeina tässä kisassa ovat suomalaiset perinnelajit, kuten ampumahiihto, jousiammunta, frisbeegolf, saappaanheitto, tietovisa yms.
Tiimikisailuun on myös mahdollista yhdistää esim. melontaa, korikiipeilyä, sumopaini tai vaikka kirkkovenesoutua.
Kisailu käydään n. 5 henkilön sekajoukkueissa. Lajeihin tutustumisen jälkeen pidetään leikkimieliset kilpailut. Voittajajoukkueelle on luvassa palkinto.

Hinnat:
10–20 hlö: 40 €/hlö (min 400 €)
20–40 hlö: 38 €/hlö
> 40 hlö: 35 €/hlö
Hintaan sisältyy kaikki tarvittava vetäjineen.
Ryhmäkoko: 10–100 hlö
Kesto: 2–4 h


Helmirannan Ammuntakisat (Eräheppu)

Tässä leikkimielisessä kisailussa selviää, kenellä on vakain käsi ja sihti kohdillaan! Aseina vastakaarijousi, ilmakivääri ja hernepyssy.
Paras palkitaan!

Hinta: 32 €/hlö (min 160 €)
Hintaan sisältyy varusteet ja opastus.
Suositeltu ryhmäkoko: 5–20 hlö
Kesto: 1–2 h


Geokätköilyä Helmirannassa (Eräheppu)

Geokätköily on loistava aktiviteetti, vaikka yrityksen virkistyspäiville tai kokouksen lomaan. Käymme ensin teoriassa läpi mitä geokätköily on, jonka jälkeen siirrymme maastoon. Helmirannan lähettyviltä löytyy kuusi kätköä, jotka käymme etsimässä. Kokeneemmat voivat omatoimisesti hakea kätköjä myös kauempaa. Varusteiksi tarvitaan säänmukainen ulkoiluvaatetus ja älypuhelin, johon ladattuna ”Geogaching” sovellus.

Hinnat:  
5–20 hlö: 35 €/hlö (minimiveloitus 5 hlö)
20–30 hlö: 31 €/hlö
Kesto: 2–3 h


Erä- ja veneretket

Elämykset tuottaa Erähepun Jani Ruusunen, eraheppu.fi.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

kalastus.jpg
kanoottiretki.jpg

Kalastusretki Rauman saaristoon (Eräheppu)

Kalastusoppaiden kanssa löydät parhaat kalapaikat ja saat asiantuntevaa opastusta heitto- ja jigikalastuksen saloihin.
Saaliskaloina hauki ja ahven, sekä keväällä siika ja loppusyksystä meritaimen. Mahdollisuus myös tutustua ammattikalastajan opastuksella verkko- ja rysäkalastuksen saloihin.

Hinta: 425 €/ vene
Hintaan sisältyy vene kuljettajineen, kalastusluvat ja -välineet, pelastusliivit, retkieväät ja opaspalvelut. Max. 3 hlö /vene.
Suositeltu ryhmäkoko: 3–12 hlö
Kesto: 3–6 h

Melontaretki Helmirannan vesillä (Eräheppu)

Asiantuntevan oppaan avulla tutustut turvallisesti ja hauskasti melonnan saloihin. Saaristo näyttäytyy aivan uudenlaisena kanootista/kajakista –käsin.

Hinta: 87 €/hlö
Hintaan sisältyy melontakalusto, melonnan ohjaus, nokipannukahvit.
Suositeltu ryhmäkoko: 4–15 hlö
Kesto: min. 3 h

Meriretki Rauman saaristoon (Eräheppu)

Tutustu meriretkellä Rauman kauniiseen saaristoon!
Lähtö ja paluu paikan voit valita vapaasti Rauman saaristosta. Esim. Helmiranta, Olkiluoto, Poroholma, Syväraumanlahti. Säästä riippuen voimme tutustua Kylmäpihlajan majakka, Kuuskajaskarin linnakesaareen tai retkeillä Selkämeren kansallispuiston maisemissa. Osalla ryhmästä on myös mahdollisuus harrastaa kalastusta eri muodoissa.
Meriretki räätälöidään aina asiakkaan mukaan.

Hinnat alk. 100 €/hlö
Hintaan sisältyy vene kuljettajineen,  pelastusliivit, retkieväät sekä opaspalvelut. 3-5 hlö /vene.
Suositeltu ryhmäkoko: 3–12 hlö
Kesto: 3–6 h


Kirkkoveneretki Helmirannassa (Eräheppu)

Koe vanhanajan tunnelmaa ja tiimityön tärkeys tällä hauskalla kirkkoveneretkellä.

Hinta: 560 €/ryhmä
Hintaan sisältyy kirkkovene, pelastusliivit, ohjaaja
Suositeltu ryhmäkoko: 8–14 hlö
Kesto: 1–2,5 h


Tykyä luonnosta

Vetäjinä toimivat Mindfulness-ohjaaja & Mindfulness Työssä -ohjaaja Hanna-Maria Lehtonen / Luonnonmieli, luonnonmieli.com sekä Hike ‘n Joy:n Mari Stark, hikenjoy.fi.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

luontopolulla.jpg
tyky-luento.jpg

Työhyvinvointia luonnosta (hike’n joy)

Luonnonläheinen koulutus, jonka jälkeen katsot luontoa uusin silmin! Edistä hyvinvointiasi ja palautumista luonnon avulla - jaksat paremmin työssä ja vapaa-ajalla. Luonto ja luonnossa liikkuminen lisäävät tarkkaavaisuutta, tehokkuutta ja luovuutta sekä palauttavat tehokkaasti. Sopivassa suhteessa teoriaa ja pieniä käytännön harjoituksia sisältävä työhyvinvointikoulutus, joka innostaa hyödyntämään luontoa työelämässä ja omassa hyvinvoinnissa.

Hinta: 39 €/hlö (minimiveloitus 10 hlö)
Ryhmäkoko: ei rajoituksia
Kesto: 2 h

Rungon rentoutus ja latvan lataus (hike’n joy)

Leppoisa luontohyvinvointihetki, jonka aikana tutustut tarinallisten tietoiskujen avulla luonnosta saatavaan hyvinvointiin, unohdat pienten harjoitusten avulla kiireen ja lataudut luonnossa. Toteutettavissa joko rauhallisena retkenä lähimetsässä tai kaikille sopivina luontohyvinvointirasteina pihapiirissä tai sateen sattuessa sisätiloissa.

Hinta: 42 €/hlö (minimiveloitus 10 hlö)
Ryhmäkoko: max 60 hlö
Kesto: 1,5 h

1/2 päivää: Työhyvinvointia luonnosta & Leppoisat luontohyvinvointirastit (hike ‘n joy)

Innostava puoli päivää, jonka aikana tutustut luonnosta saatavaan työhyvinvointiin ensin luennolla ja lähdet sen jälkeen rentoutumaan lähiluontoon hauskojen luontorastien sekä kiireettömän yhdessäolon merkeissä. Luontohyvinvointirastit toteutettavissa myös pihapiirissä tai sateen sattuessa hieman muunneltuna sisätiloissa. Näe luonto uudesta näkökulmasta!

Hinta: 690 € (minimiveloitus, sis. 10 hlö) + lisähenkilöt 42 €/hlö
Ryhmäkoko: max 60 hlö
Kesto: 3,5 h

1/2 päivää: Kiireenkesytystalkoot & Leppoisat luontohyvinvointirastit (hike ‘n joy)

Pistä ensin pystyyn kiireenkesytystalkoot ja siirry sen jälkeen rentoutumaan luontoon. Pohdittuasi koulutuksessa ensin kiireen olemusta, omaa kiirehtijätyyliäsi ja tehtyäsi sijoituksia hyvinvointipörssissä on aika lopullisesti unohtaa kiire ja siirtyä lähiluontoon rentoutumaan kaikille sopivien luontohyvinvointirastien ja kiireettömän yhdessäolon merkeissä. Luontohyvinvointirastit toteutettavissa myös pihapiirissä ja sateen sattuessa hieman muunneltuna sisätiloissa. Kesytä kiire ja palaudu luonnossa!

Hinta: 840 € (minimiveloitus, sis. 10 hlö) + lisähenkilöt 49 €/hlö
Ryhmäkoko: max 60 hlö
Kesto: 3,5 h

Villiyrttiretki (Luonnonmieli)

Luonto on täynnä ravinteikkaita ja antioksidanttisia kasveja, joita voi käyttää ravintona ja rohtoina. Villiyrttiretkellä liikumme lähiluonnossa ja tutustumme luonnossa kasvaviin villiyrtteihin, niiden käyttöön ja terveysvaikutuksiin, oppien tunnistamaan ja hyödyntämään yleisimpiä villiyrttejämme. 

Hinta: 360 € (sis. 10 hlö). Lisähenkilöt 14 €/hlö
Ryhmäkoko: 8–40 hlö
Kesto: 2 h

Läsnäolotaitoja ja luontoyhteyttä (Luonnonmieli)

Avaamme aistimme sekä ympäröivän luonnon että sisäisten tuntemuksiemme havainnointiin luontoyhteys- ja läsnäoloharjoituksia luonnossa tehden. Osallistujat saavat työkaluja oman hyvinvoinnin vahvistamiseen, luontoyhteyden löytämiseen ja levollisempaan elämään. Tunti sisältää alustuksen tietoisesta läsnäolosta ja sen hyödyistä sekä luonnon hyvinvointivaikutuksista.

Hinta: 220 € (sis. 10 hlö). Lisähenkilöt 13 €/hlö
Ryhmäkoko: 5–40 hlö
Kesto: 1 h

Elinvoimaa luonnosta – ohjelmapaketti (Luonnonmieli)

Villiyrttejä, läsnäoloa ja luontoyhteyttä

Ohjelma sisältää villiyrttiretken, läsnäolo- ja luontoyhteysharjoituksia luonnossa sekä teeseremonian. Luonnon hyvinvointivaikutukset ovat merkittävät. Vietä päivä syventäen yhteyttäsi luontoon ja itseesi sekä oppien hyödyntämään lähiluontomme ravinteikkaita villiyrttejä. Villiyrttiretkellä liikumme lähiluonnossa ja tutustumme luonnossa kasvaviin villiyrtteihin, niiden käyttöön ja terveysvaikutuksiin. Lounaan jälkeen avaamme aistimme sekä ympäröivän luonnon että sisäisten tuntemuksiemme havainnointiin luontoyhteys- ja läsnäoloharjoituksia luonnossa tehden, päättäen lopuksi yhteiseen teeseremoniaan.

Hinta: 530 € (sis. 10 hlö) Lisähenkilöt 23,50 €/hlö
Ryhmäkoko: 5–40 hlö
Kesto: 3,5 h. (Villiyrttiretki 2h, harjoitteet ja teeseremonia 1,5 h)


Tyky-luennot ja ryhmätyöt

Kouluttajina toimivat Mindfulness-ohjaaja & Mindfulness Työssä -ohjaaja Hanna-Maria Lehtonen / Luonnonmieli, luonnonmieli.com sekä Hike ‘n Joy:n Mari Stark, hikenjoy.fi. Luennot toteutetaan sisätiloissa.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

mindfulness.jpg

Stressinhallintaa tietoisella läsnäololla -luento/koulutus (luonnonmieli)

Levollisuutta, keskittymiskykyä ja hyvinvointia työhön

Oivalluttava luento johdattaa tiiviin tietopaketin ja harjoitusten kautta tietoisen hyväksyvän läsnäolon äärelle ja stressin fysiologiaan, antaen eväitä oman stressin tunnistamiseen ja vähentämiseen, palautumiseen, oman mielen johtamiseen, itsen äärelle pysähtymiseen sekä tietoiseen tapaan tehdä työtä ja keskittyä olennaiseen. Luento antaa konkreettisia työkaluja stressinhallintaan ja läsnäolon tavoittamiseen omassa työssä ja arjessa.

Mindfulness eli tietoinen hyväksyvä läsnäolo on tutkitusti tehokas menetelmä stressin lievittämiseksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Sen harjoittamisen on todettu mm. parantavan keskittymiskykyä, muistia ja luovuutta, vähentävän stressiin reagoimista ja nopeuttavan stressistä palautumista sekä kehittävän tunneälyä, itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä.

Hinta 2h: 8–20 hlö: 750 €
                 20–40 hlö: 1000 €
                 40–60 hlö: 1200 €  
                 Yli 60 hlö: 1400 €

Hinta 3h:  8–20 hlö: 1000 €
                  20–40 hlö: 1250 €
Ryhmäkoko: 8–70 hlö, 3 tunnin pituisena 8–40 hlö
Kesto: 2 h, toteutettavissa myös koulutusmuotoisena työskentelyosion kera, jolloin kesto 3 tuntia

Mindfulness-harjoitustunti – täydesti tässä hetkessä (luonnonmieli)

Mindfulness-tunti antaa työkaluja oman hyvinvoinnin vahvistamiseen ja stressinhallintaan, ja toimii hyvänä palautumis- ja hengähdyshetkenä niin kokouspäivän kylkeen kuin työhyvinvointipäivän ohjelmaksikin. Tunnilla tehdään läsnäoloharjoituksia esim. kehoa, ajatuksia ja aisteja havainnoiden, ja kuullaan tietoisen hyväksyvän läsnäolon menetelmästä, sen hyödyistä ja hyödyntämisestä omassa arjessa. Opitaan pysähtymään paremmin itsen äärelle tähän hetkeen ja parantamaan keskittymiskykyä.

Hinta: 200 € (sis. 10 hlö), lisähenkilöt 12 €/hlö
Ryhmäkoko: 5–40 hlöä
Kesto: 1 h

Stressinhallintataitoja ja levollisuutta työhön -ohjelmapaketti (Luonnonmieli)

Ohjelma sisältää stressinhallintaluennon (ks. tiedot yllä) ja mindfulness-tunnin / luontoläsnäolotunnin. Stressinhallintaluennon jälkeen syvennämme oppimaamme käytännössä tehden erilaisia läsnäoloharjoituksia ja pysähtyen itsemme äärelle. Mindfulness-tunnin sijaan tunti voidaan toteuttaa myös luonnossa, läsnäolo- ja luontoyhteysharjoituksia tehden. Suuremmalla osanottajamäärällä mahdollisuus jakaa ryhmä myös kahtia niin, että osa osallistuu mindfulness-tunnille ja osa luontoläsnäoloharjoituksiin. Tuntien välissä voimme pitää lounastauon.

Hinta: Minimiveloitus 840 €.
10–20 hlö: 53 € / hlö.
21–30 hlö: 45 € / hlö
31–40 hlö: 39 € / hlö
41–50 hlö: 34 € / hlö
51–60 hlö: 32 € / hlö
Ryhmäkoko: 8–60 hlö
Kesto: 3 h (luento 2 h, mindfulness/luontoläsnäolo-tunti 1 h)

Inspiraatiopuhe: Läsnäoleva luontoliikunta - kehon ja mielen pikalaturi (hike ‘n joy)

Mitä tehdä, kun akku on tyhjä ja latauksen tarpeessa? Mitä ihmettä ovat fraktaalit ja fytonsidit, entä se kuudes aisti ja miten ne saavat hyvän olon aikaan? Inspiraatiopuhe läsnäolevasta luontoliikunnasta ja luonnon hyvinvointivaikutuksista.

Hinta: 390 €
Ryhmäkoko: max 100 hlö
Kesto: 1 h, toteutus sisä-/ulkotiloissa

Inspiraatiopuhe: Kiireetön askel on kevyempi askel (hike ‘n joy)

Mitä jos se työelämän poluilla kannettava rinkka ei painaisikaan niin paljon vaan askeltaisit töissä kevyemmin? Tule mukaan retkeilystä inspiraatiota hakevalle kiireenhallintaluennolle, kurkista kiireenkesyttäjien taloon, pysy poissa viimetipan vintiltä ja haasta itsesi tekemään muutoksia arkirutiineihin; edistät hyvinvointiasi johtamalla itseäsi.

Hinta: 545 €
Ryhmäkoko: max 100 hlö
Kesto: 1 h, toteutus sisä-/ulkotiloissa

Kiireenkesytystalkoot (hike ‘n joy)

Kutsu työpaikkasi talkoisiin ja selvitä, mitä se kaikkien puhuma kiire oikein on? Millainen sinun kiirehtijätyylisi on? Entä jos saisit Onnellisuuden pankin rahaa, niin mihin sitä sijoittaisit hyvinvointiosakepörssissä? Tiivis kahden tunnin koulutus, jossa tietoa ja harjoituksia kiireettömämpään huomiseen! Koulutus antaa jotain vietäväksi arkeen ja jotain työyhteisölle jatkojalostettavaksi!

Hinta: 695 € (minimiveloitus, sis. 10 hlö) + lisähenkilöt 48 €/hlö
Ryhmäkoko: max 100 hlö
Kesto: 2 h
Hinta sisältää koulutuksen ja inspiroivan Kiireenkesytys-materiaalin.

Kiireenkesytys - Reittisuunnitelma itsesi johtamiseen (hike ‘n joy)

On niin kiire soutaa, että ei ehdi moottoria ostaa! Kiire syntyy sosiaalisesti, mutta kiireen hallinta ja itsensä johtaminen työelämässä ovat nykyään henkilökohtaisia taitoja, joita jokaiselta odotetaan. Selvitä kiirehtijätyylisi, käy ostoksilla hyvinvointiosakepörssissä ja osallistu viisaiden neuvostoon. Tee reittisuunnitelma, jonka avulla ota ensimmäiset askeleet kiireen vähentämiseen ja johdat itseäsi. Tietoa, harjoituksia ja oivalluksia sekä yksilölle että työyhteisölle.

Hinta: 690 € (minimiveloitus, sis. 10 hlö) + lisähenkilöt 42 €/hlö
Ryhmäkoko: max 60 hlö
Kesto: 3,5 h


Oppia ikä kaikki

Viininmaistelut ja cocktailkoulut pienemmille porukoille.

 

viininmaistelu kopio.jpg

Viininmaistelu

Viininmaistelu on loistava ohjelmanumero kokouspäivän päätteeksi tai virkistyspäivän osaksi. Viininmaistelu aloitetaan kevyellä viinikoulutuksella, jossa opitaan viinin valmistuksesta, viinietikettiä, säilytystä ja tarjoilua, sekä ruoan ja viinin liitosta. Maistelussa pääsette tutustumaan eri lajikkeiden ominaisuuksiin hauskalla tavalla. Peruspaketissa maistellaan neljää viiniä tai kuohuviiniä.

Hinta: 180 € + 20 €/hlö
Kesto: 1–2 h, sopimuksen mukaan
Ryhmäkoko: 6–25

COCKTAILKOULU

Loistava ohjelmanumero pienelle porukalle. Cocktailkoulussa opit drinkkien valmistuksen perusperiaatteet ja sudenkuopat. Opit myös tekemään kolme kauteen sopivaa cocktailia, joista pääset myös nauttimaan. Kolme ryhmän jäsentä (1/cocktail) pääsee myös omakätisesti tekemään oman cocktailinsa.

Hinta: 220 € + 30 €/hlö
Kesto: n. 2 h
Ryhmäkoko: 6–10


Naurun taianomainen vaikutus

Helmirannan viihdetarjonnasta vastaa taikuri ja mentalisti Marko Poskiparta, markoposkiparta.fi.

 

viininmaistelu kopio.jpg

Kuka ihmeen Marko Poskiparta?

Suomesta löytyy kaksi taikuuteen kykenevää Poskipartaa, veljekset Marko ja Pete. Minut ja Peten erottaa helposti toisistaan, sillä minä olen taikonut itseni parrattomaksi ja liki 20 vuotta isoveljeäni Peteä nuoremmaksi.

Olen 21-vuotias taikuri ja mentalisti. Esiinnyn ammatikseni ympäri Suomea, mutta suurin osa esityksistäni keskittyy Turun seudulle. Nuoresta iästäni huolimatta taianomaisen esitykseni ovat nähneet sadat taikurit ja tuhannet ihmiset ympäri Suomea.

Kiitosta työstäni taikurina & mentalistina olen saanut sekä alan huipuilta että sadoilta tilaajilta ja juhlien järjestäjiltä ympäri Suomea. Palkintokaapistani löytyy muun muassa junioritaikuuden SM-pronssi vuodelta 2014 ja Ravintolataikuuden finaalisijat vuosilta 2014 & 2017.

Ammatilliselta osaamiselta olen erikoistunut mentalismiin. Mentalistin suomenkielinen vastine voisikin olla näkijä, sillä mentalismi tarkoittaa illuusiota ajatusten lukemisesta. Siinä missä taikurin tekemän ihmeen taustalla voi olla sorminäppäryys ja tarkkaan suunniteltu ajoitus, mentalistin hämmästyttävät esiintymiset perustuvat esiintymistaitoon, harhautukseen ja psykologiaan. Näiden avulla syntyy tunne taikuudesta ja yleisö kokee illuusion yliluonnollisesta.

Nyt on sinun vuorosi kokea miltä yliluonnollinen ja ajatusten lukeminen näyttää ja tuntuu!

Esitykset:

Lavashow 35 min+
Kestoltaan reilun 30 minuutin mittaisessa lavashow’ssa luon illuusion ajatusten lukemisesta ja yliluonnollisesta. Lavashow on kaikille yhteinen, interaktiivinen show, jota ei voi sen tarkemmin selittää vaan se pitää kokea. Esiintymistyyliini ei kuulu yleisön tai avustajan nolaaminen/pilkkaaminen eli yleisö ja avustajat voivat rentoutua ja nauttia hämmästyttävän hauskasta ohjelmasta täysin rinnoin.

Lähitaikuus 60 min +
Lähitaikuudessa tuon ihmeet ja mielentaikuuden jokaisen katsojan käsien ulottuville. Lähitaikuudessa kiertelen yleisön joukossa esiintyen 2-10 hengen seurueille kerrallaan. Lähitaikuuden kestosta sovitaan aina erikseen, mutta yhden tunnin aikana ehdin hämmästyttämään taidoillani noin 60 juhlavierasta. Lähitaikuus toimii parhaiten yhdistelmänä lavashow’n jälkeen esimerkiksi kahvituksen lomassa.

Toteutan kaikki esitykseni mittatilauksena, sillä suunnittelen ja räätälöin jokaisen esitykseni henkilökohtaisesti sopimaan juuri sovittuun tilaisuuteen tai juhlaan. Lue lisää ’Sen parrattoman Poskiparran’ -ohjelmistosta täältä: markoposkiparta.fi

Yhdessä sekä lavashow (35 min+) että lähitaikuus (60 min+) kustantavat 1700 €

Yksittäin esitykset kustantavat 1000 €

Hinnat pitävät sisällään kaikki mahdolliset kulut (mm. esiintyjän ALV:n, laskutuksen, äänentoiston, välineet, matkakulut ja tietenkin minut).