Juhlapalvelut

Olitpa sitten järjestämässä yrityksen tai henkilökohtaisia juhliasi, on tärkein tehtäväsi upeiden juhlatilojen ja ammattitaitoisen juhlien järjestäjän löytäminen – Voimme ylpeinä kertoa, että Helmirannasta löytyy molemmat.

Modernit tilamme, keittiömestarimme kiitellyt herkut, täydellinen esitystekniikkamme ja luonnonkaunis miljöömme meren rannalla takaavat loistavan pohjan onnistuneille juhlille.

Tarjoamme myös laajan kattauksen lisäpalveluita juhlien järjestäjille.

Majoitus | Saunat & paljut | Tyky-, ohjelma- ja elämyspalvelut | Kuljetukset

 

yritysjuhlat.png

Yritysjuhlat

Yritysjuhlat ovat monesti stressin aihe järjestävälle osapuolelle. Ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökuntamme auttaa sinua navigoimaan juhlien järjestelyihin liittyvässä viidakossa. Osaamme kertoa sinulle, mitä asioita sinun tulee ottaa huomioon ja halutessasi pystymme tarjoamaan kaiken juhliin tarvittavan kuljetuksista viihdepalveluihin, majoitukseen ja saunoihin. Sinulle jää vain kutsujen lähettäminen - ja siinäkin me voimme auttaa!

Jokainen juhla on yksilö. Ota yhteyttä, niin tehdään sinun yrityksesi juhlista ikimuistoiset!

 

yksityisjuhlat.png

YKSITYISJUHLAT

Osaavissa käsissämme järjestät onnistuneet juhlat olipa kyseessä sitten rippijuhlien kahvitukset, suuret sukujuhlat noutopöytineen, saunoineen ja majoituksineen tai railakkaat 50-vuotisjuhlat bändeineen päivineen.

Yksityishenkilöt järjestävät harvoin juhlia ja siksi on tärkeää valita ammattitaitoinen palveluntarjoaja, joka auttaa ja tukee juhlan järjestäjää ottamalla huomioon kaiken oleellisen.

Kerro meille mitä tarvitset, niin me hoidamme järjestelyt!

 

haajuhlat.png

Häät - Juhlista suurimmat ja tärkeimmät

Päiväsi tulee olla täydellinen, se tarkoittaa että juhlapaikan, tarjoilujen, henkilökunnan ja järjestelyjen tulee olla täydellisiä – ja joustavia.

Meillä on vuosien kokemus hääjuhlien järjestämisestä. Osaamme esittää oikeat kysymykset ja neuvoa sekä opastaa juhlien järjestelyissä ja ohjelman laatimisessa.

Helmirannan luonnonkauniit maisemat sekä monipuoliset palvelut tarjoavat upean ympäristön häiden järjestämiseen. Jaksavimmat vieraanne voivat jatkaa juhlia saunoen ja paljuillen ja pitkänmatkalaiset saavat painaa päänsä tyynyyn huolettomasti kalastajamökeissämme.

Kerro meille mitä haluat, niin me kerromme miten se toteutetaan!