Naurun taianomainen vaikutus

Helmirannan viihdetarjonnasta vastaa taikuri ja mentalisti Marko Poskiparta, markoposkiparta.fi.

 

viininmaistelu kopio.jpg

Kuka ihmeen Marko Poskiparta?

Suomesta löytyy kaksi taikuuteen kykenevää Poskipartaa, veljekset Marko ja Pete. Minut ja Peten erottaa helposti toisistaan, sillä minä olen taikonut itseni parrattomaksi ja liki 20 vuotta isoveljeäni Peteä nuoremmaksi.

Olen 21-vuotias taikuri ja mentalisti. Esiinnyn ammatikseni ympäri Suomea, mutta suurin osa esityksistäni keskittyy Turun seudulle. Nuoresta iästäni huolimatta taianomaisen esitykseni ovat nähneet sadat taikurit ja tuhannet ihmiset ympäri Suomea.

Kiitosta työstäni taikurina & mentalistina olen saanut sekä alan huipuilta että sadoilta tilaajilta ja juhlien järjestäjiltä ympäri Suomea. Palkintokaapistani löytyy muun muassa junioritaikuuden SM-pronssi vuodelta 2014 ja Ravintolataikuuden finaalisijat vuosilta 2014 & 2017.

Ammatilliselta osaamiselta olen erikoistunut mentalismiin. Mentalistin suomenkielinen vastine voisikin olla näkijä, sillä mentalismi tarkoittaa illuusiota ajatusten lukemisesta. Siinä missä taikurin tekemän ihmeen taustalla voi olla sorminäppäryys ja tarkkaan suunniteltu ajoitus, mentalistin hämmästyttävät esiintymiset perustuvat esiintymistaitoon, harhautukseen ja psykologiaan. Näiden avulla syntyy tunne taikuudesta ja yleisö kokee illuusion yliluonnollisesta.

Nyt on sinun vuorosi kokea miltä yliluonnollinen ja ajatusten lukeminen näyttää ja tuntuu!

Esitykset:

Lavashow 35 min+
Kestoltaan reilun 30 minuutin mittaisessa lavashow’ssa luon illuusion ajatusten lukemisesta ja yliluonnollisesta. Lavashow on kaikille yhteinen, interaktiivinen show, jota ei voi sen tarkemmin selittää vaan se pitää kokea. Esiintymistyyliini ei kuulu yleisön tai avustajan nolaaminen/pilkkaaminen eli yleisö ja avustajat voivat rentoutua ja nauttia hämmästyttävän hauskasta ohjelmasta täysin rinnoin.

Lähitaikuus 60 min +
Lähitaikuudessa tuon ihmeet ja mielentaikuuden jokaisen katsojan käsien ulottuville. Lähitaikuudessa kiertelen yleisön joukossa esiintyen 2-10 hengen seurueille kerrallaan. Lähitaikuuden kestosta sovitaan aina erikseen, mutta yhden tunnin aikana ehdin hämmästyttämään taidoillani noin 60 juhlavierasta. Lähitaikuus toimii parhaiten yhdistelmänä lavashow’n jälkeen esimerkiksi kahvituksen lomassa.

Toteutan kaikki esitykseni mittatilauksena, sillä suunnittelen ja räätälöin jokaisen esitykseni henkilökohtaisesti sopimaan juuri sovittuun tilaisuuteen tai juhlaan. Lue lisää ’Sen parrattoman Poskiparran’ -ohjelmistosta täältä: markoposkiparta.fi

Yhdessä sekä lavashow (35 min+) että lähitaikuus (60 min+) kustantavat 1700 €

Yksittäin esitykset kustantavat 1000 €

Hinnat pitävät sisällään kaikki mahdolliset kulut (mm. esiintyjän ALV:n, laskutuksen, äänentoiston, välineet, matkakulut ja tietenkin minut).